Scanpan CTX koekenpan iq 26cm

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 109,50 109.50
Prijs in andere webwinkels: € 149,00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
Rating: 3.8
Artikelcode: scanpan CTX Iq 26

Beschrijving

Een topkwaliteit multilayer koekenpan met ovenvaste RVS greep in een populaire maat, de zg. Chefpan of 'hapjes-pan'! Een gegoten en nagesmede alu pan met RVS buitlenlaag en een sterke Titanium-oxide binnen laag. Deze laag wordt middels plasma (een geioniseerde metaalgaswolk van vele duizenden C) onlosmakelijk aan het basismetaal verbonden. Dit vormt een harde antikleeflaag, die bestand is tegen hogere temperaturen. De voordelen van deze nagenoeg perfect chefpan (hapjespan) op een rijtje:

  1. gegoten alu pan, trekt niet snel krom.
  2. nagesmeed, voor een betere warmtegeleiding op inductie
  3. non-stick titanium oxide laag bestand tegen hoge temperaturen tot 300 C
  4. vrij van PFOA
  5. werkt perfect op inductie
  6. kan in de oven tot 260 C
  7. RVS geborstelde buitenlaag, blijvend mooi
  8. zeer stootvast RVS/glas deksel, drupt niet na vanuit vaatwasser

Pas op; niet met harde voorwerpen in deze pan anders ontstaat 'marking' en slijtage. Plaats de pan NIET in de vaatwasser; u krijgt een speciale spons erbij om de pan te reinigen. Deksel mag wel in vaatwasser.

Niet oververhitten; als het RVS en titanium bruin wordt ipv zwartgrijs is de pan oververhit. Met name op inductie moet u voorzichtig zijn. Zet de pan nooit leeg op een fornuis, dan loopt de temperatuur razendsnel tot boven de 450 C. Half vermogen is vaak al genoeg, en zorg voor boter of olie in de pan. Gebruik nooit olijf-olie, ook geen speciale 'olijfolie om te bakken'.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein