Kuhn en Rikon pannenset 5 pannen

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 249,00 249.00
Prijs in andere webwinkels: € 229,00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

Kuhn en Rikon heeft een 'nestbare' pannenset geschikt voor alle warmtebronnen. Dus voor een gas- maar bijv. ook voor inductie fornuis. Nestbaar wil zeggen: de pannen passen in elkaar, zodat ze minder ruimte in uw kasten innemen. Het zijn klassieke pannen, maar met de nieuwste techniek. Wij bieden deze aan als een 5-delige set.

VIDEO PRESENTATIE 25 seconden

De pannen zijn van goede materialen gemaakt, hoogglans en geschikt voor vaatwasser. De (koud)grepen zijn van gegoten RVS, een matig tot slechte warmte geleider. Deze worden niet bros door warmte of vaatwasmiddel, en normaal gesproken worden ze niet heet. Behalve als de gasvlam om de pan heenslaat. De glazen deksels zijn voorzien van een stevige, gepolijste stootrand. Er zit een een hittebestendige sealing tussen stootrand en glas om te voorkomen dat de glazen deksel na het vaatwassen zeepwater lekt (veel voorkomend probleem bij glazen deksels).

Samenstelling: 

  1. steelpan 16cm 
  2. steelpan 18cm
  3. kookpan 18cm middelhoog
  4. kookpan 20cm hoog
  5. soeppan 24cm 5,7 liter

Ook in andere samenstelling leverbaar: vraag naar de mogelijkheden bijv een extra pan van 8,5 of 12 liter of een hapjespan.

Kuhn en Rikon is een Zwitsers merk. Deze 5-delige set is internationaal gericht, dus ook voor de engels/amerikaanse markt. Vandaar dat er 2 steelpannen bij. Alle pannen met deksel. 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein