Inductie melkschuimer SM 9688

Beschikbaarheid: INFORMEER IN ONZE WINKEL 0344-613289
Prijs/st.: € 89,75 89.75
Prijs in andere webwinkels: € 129,50
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

Severin SM 9688. 

Na talloze merken opschuimers verkocht te hebben willen we sinds 2011 alleen nog maar Severin opschuimers verkopen. Dit zijn de enige die een redelijke leversduur hebben en makkelijk in het gebruik zijn. De SM 9688 is een 2e generatie Severin melkopschuimer. Sinds 2016 op de markt en we hebben zeer veel ervaring met dit type.

Elektrische melkopschuimers bestaan al even. Het grote verschil met andere merken melkopschuimers leggen we uit bij de Severin SM 3583. Severin heeft een gepatenteerde inductie verwarming. Deze voorsprong in de techniek maakt dat ze duurzaam zijn en prachtig melkschuim leveren. U kunt dit uitproberen bij ons in de winkel. 

Tevens horen bij elektrische apparaten een paar gebruikerstips en een goede service. Dat geldt zeker voor de Severin melkopschuimers. Wij verkopen deze ook niet zonder dat we u de juiste instructie hebben gegeven. Pas dan werken ze zoals bedoelt is. Daarom geldt: alleen winkelverkoop.

De SM 9688 is een grotere melkopschuimer, geschikt voor 1 grote tot max 4 a 5 normale cappuccino's in een keer. Vaatwasserbestendig.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein