Delonghi ECAM 650.55 MS ELITE

Beschikbaarheid: VERKOOP GESTOPT
Prijs/st.: € 1.099,00 1099.00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

De'longhi PrimaDonna ECAM 650.55.SB

De meest luxe Prima Donna klasse is de ECAM 650 serie. Er zijn 3 varianten: de ECAM 650.55 de ECAM 650.75.MB en de opvolger ECAM650.85.MB ELITE plus. 

Ongelofelijk luxe machines waar letterlijk alles op en aan zit. Om de prestaties te matchen met het uiterlijk passen wij de machines technisch aan om de koffiekwaliteit op een hoger niveau te brengen.

Voor de bediening is een TFT glass panel aangebracht. Dit werkt in de praktijk als een smartphone. Ook is middels een Bluetooth verbinding de machine verder in te stellen en te bedienen. Er zijn veel en bijzondere koffiesoorten in te stellen, maar ook chocomel.

Kortom, een maximum aan mogelijkheden, de robuste uitstraling die een RVS machine nu eenmaal heeft. Maar ook bedieningsgemak (schoonmaken!) en relatief lage onderhoudskosten. Ook qua uiterlijk blijft deze machine vele jaren de mooiste. Maak een afspraak en kom kijken naar dit topmodel!

Deze luxe atomaat komt met 4 jaar Oostendorp garantie. Hulp nodig? Vandaag of morgen klaar. U hoeft niet 2 weken wachten op monteur of 3 weken te wachten tot uw machine is teruggestuurd.

 

Volautomaten, halfautomaten en alle andere zaken met een snoer eraan leveren we uitsluitend na een goede instructie via de winkel in Tiel. Na instellen en controleren geven we de Soul een servicevignet. Daarnaast krijgt u gratis een onderhoudspakket met daarin ontkalkingsmiddel, smeermiddel, 1 kg slow roasted koffie, een kleine servicebeurt na 1 jr , een grote na 3,5 jr. Allemaal gratis en noodzakelijk. De Soul is een complexe machine waarbij professionele uitleg zeer praktisch is en die periodiek écht technisch onderhoud nodig heeft.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein