Delonghi ECAM 610.75 MB Soul

ECAM610.55.SB.jpg
  • Nieuw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 1.399,00 1399.00
Prijs in andere webwinkels: € 1.399,00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
Rating: 0
Artikelcode: ECAM 610.75 SB_20220601125756

Beschrijving

Revolutie in automatenland: De'longhi Soul ECAM 610.75 MB

De nieuwe serie Prima Donna volautomaten is de ECAM 610 serie. De ECAM 610.75.MB mark 2 is net uit.  De 610.55.SB versie is afwijkend omdat er de zijschildjes van zilvergespoten plastic zijn.

Bij de ECAM610.75.MB ontmoet commerciële koffietechniek de robuustheid van een consumenten massa ontwerp, het ECAM platform. Eindproduct is een degelijke en redelijk betaalbare volautomaat met perfecte koffiekwaliteit en zeer veel mogelijkheden.

Voor de bediening is een TFT glass panel aangebracht. Dit werkt in de praktijk als een smartphone. Ook is middels een Wifi verbinding de machine verder in te stellen en te bedienen. Er zijn veel en bijzondere koffiesoorten in te stellen.

De molen met grote schijven ipv een kegelmaalwerk of mini ceramisch molentje zoals gebruikelijk in een volautomaat maakt het grote verschil. Bovendien past de maalgraad van deze molen zichzelf automatisch aan indien dat nodig is. Als u er andere koffiebonen gebruikt bijvoorbeeld. Alleen al met deze technologie ligt de Soul straatlengtes voor op andere consumenten volautomaten.

Kortom, de smaak en mogelijkheden van een commerciele automaat en de prijs en bedieningsgemak (schoonmaken!) van een consumenten machine. Maak een afspraak en kom kijken naar dit topmodel!

Deze revolutionaire machine komt met 4 jaar Oostendorp garantie. Hulp nodig? Vandaag of morgen klaar. U hoeft niet 2 weken wachten op monteur of 3 weken te wachten tot uw machine is teruggestuurd.

Volautomaten, halfautomaten en alle andere zaken met een snoer eraan leveren we uitsluitend na een goede instructie via de winkel in Tiel. Na instellen en controleren geven we de Soul een servicevignet. Daarnaast krijgt u gratis een onderhoudspakket met daarin ontkalkingsmiddel, smeermiddel, 1 kg slow roasted koffie, een kleine servicebeurt na 1 jr , een grote na 3,5 jr. Allemaal gratis en noodzakelijk. De Soul is een complexe machine waarbij professionele uitleg zeer praktisch is en die periodiek écht technisch onderhoud nodig heeft.

Verwante producten

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein