Delonghi Dinamica Plus ECAM 370.95.T

Beschikbaarheid: INFORMEER IN ONZE WINKEL 0344-613289
Prijs/st.: € 875,00 875.00
Prijs in andere webwinkels: € 929,00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
Rating: 3.44999
Artikelcode: ecam 370.95.T , 0132215332

Beschrijving

Delonghi Dinamica Plus ECAM 370.95.T (Titanium). Best getest! De 2021 editie met 2 jr garantie.

Nieuwe generatie Dinamica, de 370 serie. Gratis klein servicebeurt! Nieuwe generatie machine met nieuwe verwarmingselementen en hogere gemiddelde werkdruk. 

De Dinamica Plus Titanium start met dezelfde mogelijkheden als de Dinamica Cappuccino, maar met enkele belangrijke wijzigingen en uitbreidingen. Wat blijft is de ultrakorte opwarmtijd en vele mogelijkheden. Wat is toegevoegd is het kleuren touchscreen van de Prima Donna-serie waarop 3 personen al hun persoonlijke koffie-voorkeuren kunnen vastleggen. Functies als 'doppio' en 'dubbele ristretto' waren ook te vinden op de 350.75 S, maar de 370.95 T maakt ook 'doppio cappu' en 'cappuccino mix' en 'koffiekan 6 personen' mogelijk. Ook met uw smartphone kunt u alle voorkeuren invoeren en zelfs het toestel bedienen.

Maar de werkelijke veranderingen zijn van technische aard: belangrijkste zijn het verbeterde thermoblock (sneller opwarmen) en de 70 Watt waterpomp. Met ruim 40% meer vermogen en modernere constructie zorgt deze pomp niet voor een hogere werkdruk, maar bereikt deze de vooraf ingestelde werkdruk eerder. Wat is het verschil? ... Stel de 'extractie' (het zetten van de koffie) duurt bijvoorbeeld 20 sec. duurt, dan is na 15 sec. de druk gestegen is van 1 naar 8 bar. Dan is gedurende de laatste fase van de extractie de druk goed, maar is het beste er dan al vanaf.

De nieuwe sterkere pomp bereikt snel de werkdruk van 8 -10 bar, zodat er langer onder de juiste druk wordt koffie wordt gezet. Dit levert niet een sterkere, maar diepere smaak op; een breder pallet van smaken. Als een topklasse handbediende machines. Daar wordt middels een systeem met veren en zuigers de extractie uitgesteld totdat de juiste werkdruk bereikt is. Qua smaak is er dan ook enige gelijkenis.

Dit is maar een van de vele technische wijzigingen, de nieuwe stoomboiler, een extra magneetventiel en het kleuren touchscreen zijn andere significante wijzigingen. Een topklasse automaat, bij introductie als beste getest in Duitsland. De Delonghi Prima Donna Top Class is hoger ingeschaald dan de Dinamica Plus, maar kan technisch iets minder. De kleine, ingetogen Dinamica Plus staat prachtig in zowel moderne als tijdloze keukens.

Volautomaten, halfautomaten en alle andere zaken met een snoer eraan leveren we uitsluitend via de winkel in Tiel. Na instellen en controleren geven we de Dinamica Plus een servicevignet. Daarnaast krijgt u gratis een onderhoudspakket met daarin ontkalkingsmiddel, smeermiddel, 1 kg slow roasted koffie, een kleine servicebeurt na 1,5 jr . Allemaal gratis en noodzakelijk. De Dinamica (plus) is een complexe machine waarbij professionele uitleg zeer praktisch is en die periodiek écht technisch onderhoud nodig heeft.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein