Delonghi Dinamica Plus ECAM 370.85.SB

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 775,00 775.00
Prijs in andere webwinkels: € 945,00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

Het lieve jonge zusje van de Titanium: Delonghi Dinamica Plus ECAM 370.85.SB

Nieuwe generatie Dinamica, de 370 serie. Totaal nieuw ontwerp met veel extra mogelijkheden. Standaard 2 jr Oostendorp garantie; directe hulp in onze winkel. Bij problemen hoeft u niet 2 weken wachten op monteur !

De Dinamica Plus serie is een forse verbetering tov. de Dinamica Cappuccino, met enkele belangrijke wijzigingen en uitbreidingen. Wat blijft is de ultrakorte opwarmtijd en vele mogelijkheden. Wat is toegevoegd is het kleuren touchscreen van de Prima Donna-serie u uw persoonlijke koffie-voorkeuren kunt vastleggen. Functies als 'doppio' en 'dubbele ristretto' waren ook te vinden op de 350.75 S, maar de 370.85 SB maakt ook 'cappuccino MAX' en 'cappuccino MIX' en 'koffiekan 6 personen' mogelijk. Ook met uw smartphone kunt u alle voorkeuren invoeren en het toestel bedienen. Dat werkt beter dan u verwacht!

De technische verbeteringen zijn aanzienlijk: belangrijkste zijn de zwaardere Infusor, het verbeterde thermoblock (sneller opwarmen) en de 70 Watt waterpomp. Met ruim 40% meer vermogen en modernere constructie zorgt deze pomp niet voor een hogere werkdruk, maar bereikt deze de vooraf ingestelde werkdruk eerder. Wat is het verschil? ... Stel de 'extractie' (het zetten van de koffie) duurt bijvoorbeeld 20 sec. duurt, dan is na 15 sec. de druk gestegen is van 1 naar 8 bar. Dan is gedurende de laatste fase van de extractie de druk goed, maar is het beste er dan al vanaf.

De nieuwe sterkere pomp jaagt de werkdruk korte tijd naar de werkdruk van 8 tot 10 bar, zodat er langer onder de juiste druk wordt koffie wordt gezet. Dit levert niet een sterkere, maar diepere smaak op; een breder pallet van smaken. Ditzelfde effect wordt bereikt met de 'E61 zetgroep' die u op topklasse handbediende machines vindt. Daar wordt middels een systeem met veren en zuigers de extractie uitstelt totdat de juiste werkdruk bereikt is. Qua smaak is er dan ook enige gelijkenis.

Dit is maar een van de vele nieuwe technische wijzigingen, de nieuwe stoomboiler, een extra magneetventiel en het kleuren touchscreen zijn andere significante wijzigingen. Een topklasse automaat. De Delonghi Prima Donna Top Class is hoger ingeschaald dan de Dinamica Plus, maar kan technisch iets minder. Voor een bedrijf vanwege grotere tank en afvalbak misschien iets handiger, maar 400 euro duurder en véél groter. De kleine, ingetogen Dinamica Plus staat prachtig in zowel moderne als tijdloze keukens.

Volautomaten, halfautomaten en alle andere zaken met een snoer eraan leveren we uitsluitend na een goede instructie via de winkel in Tiel. Na instellen en controleren geven we de Dinamica Plus 85 een servicevignet. Daarnaast krijgt u gratis een onderhoudspakket met daarin ontkalkingsmiddel, smeermiddel, 1 kg slow roasted koffie, een kleine servicebeurt na 1 jr . Allemaal gratis en noodzakelijk. De Dinamica (plus) is een complexe machine waarbij professionele uitleg zeer praktisch is en die periodiek écht technisch onderhoud nodig heeft.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein