Delonghi Cappuccino ECAM 23.460.SB

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 549,00 549.00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

De 4e generatie ECAM 23.460.SB de EX:4 Alleen lokale bezorging.

De kleine machine rechts op de foto's. Een gemoderniseerde machine in een oude jas: de ECAM23.460.SB EX:4  

Deze keer geen nieuwe mogelijkheden, geen uitbreidingen en geen innovaties. Integendeel. Wat de nieuwe 23.460 bijzonder maakt is dat de machine uiterlijk hetzelfde is gebleven, en dat de machine precies hetzelfde doet als de vorige editie. Waarom is dat nou zo bijzonder?

De'Longhi is erin geslaagd om het aantal onderdelen in de ECAM 23.460:ex4 drastisch te reduceren. Hele brokken techniek zijn eruit gehaald: het ontwerp is radicaal veranderd! En tevens is de ECAM23.460:ex4 nu compatibel met de nieuwste hightech ontwerpen van De'Longhi. Zodat de onderdelen voor dit deze machine nog vele jaren beschikbaar zijn.

Wat zijn de voordelen? De ECAM23.460SB is nu de goedkoopste De'Longhi one-touch-cappuccino automaat. Maar dankzij de vereenvoudigingen nú ook de meest robuste! Verder is het een zeer eenvoudig te bedienen en schoon te maken volautomaat. Met het Oostendorp onderhoudsprogramma en Camocco koffiebonen kunt u bij 8 tot 9 kopjes per dag wel 10 jaar verder met deze machine. Dat is minder dan 2 cent per kopje voor aanschaf van de machine, afschrijving en al het technisch onderhoud. Probeer dat maar eens bij een one-touch-cappuccino automaat van om het even welk ander merk. En dan heeft u ook nog eens veel lekkerdere koffie.

Volautomaten, halfautomaten en alle andere zaken met een snoer eraan leveren we uitsluitend na een goede instructie via de winkel in Tiel. Na instellen en controleren geven we de ECAM23.460 een servicevignet. Daarnaast krijgt u gratis een onderhoudspakket met daarin ontkalkingsmiddel, smeermiddel, 1 kg slow roasted koffie, een kleine servicebeurt na 1 jr . Allemaal gratis en noodzakelijk. De ECAM23.460 heeft periodiek technisch onderhoud nodig heeft. TIJDENS DE LOCKDOWN GEVEN DE MACHINE GETEST EN AFGESTELD BIJ U AF (LOKAAL). Verdere uitleg volgt via een serie video's.

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein