DeLonghi Magnifica S SMART ECAM 250.23 SB

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 419,00 419.00
Prijs in andere webwinkels: € 399,00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
Rating: 2.73334
Artikelcode: ECAM 250.23 SB

Beschrijving

Als eerste in Europa introduceerde wij de De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23 SB, de 'SMART ECAM'. Een fraaie, niet te ingewikkelde Delonghi superautomaat met enkele luxe extra's. 

Met de SMART ECAM 25023.SB koopt u een relatief luxe koffie-automaat voor niet teveel geld. De SMART ECAM is een waardige, wat luxere opvolger van de ECAM 22.110 S Magnifica.  Met recht de nieuwe STANDAARD machine van De'Longhi. 

Hier is een uitleg FILMPJE van de Smart.

Behalve een aantal kwalitatieve verbeteringen is er 1 belangrijke functie bijgekomen en 1 functie sterk verbeterd. Nieuw is dat de SMART kan naast een goede LUNGO, een perfecte ESPRESSO en RISTRETTO ook hele mooie SLOW DRIP koffie maken. Of zoals wij het in Nederlands zeggen; een kopje snelfilter koffie. [Haags: bakkie pléur]

Verbeterd is de CAPPUCCINO opschuim funtie. Wij leren u de bijzondere trucs die de nieuwe SMART kent!!

Wij leveren uitsluitend door De'Longhi NL geimporteerde machines dus 2 jaar service@home oftewel bij onheil komt de monteur bij u thuis. De machine wordt voorzien van ons service-vignet zodat u altijd bij ons terecht kunt..   Incl. 1 kg koffie, ontkalker en smeermiddelen. Wij controleren de machine en stellen 'm in. Service & garantie de eerste 2 jaar via Delonghi Nederland, maar u kunt altijd ook bij ons terecht voor deskundige en voordelige service. Ook binnen de garantie mag u natuurlijk (na afspraak) uw door ons geleverde De'Longhi afgeven voor reparatie als u dat liever heeft. U mag kiezen.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein