DeLonghi ECAM 20.110 Magnifica S

Beschikbaarheid: VERKOOP GESTOPT
Prijs/st.: € 339,00 339.00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

ZEKER NIET UITVERKOCHT, maar verkoop uitsluitend via onze winkel. De Magnifica S is sinds jaar en dag de standaard machine en vaandeldrager van kookwinkel Oostendorp. Reeds 6x als 'Beste koop' getest. Typenummers zijn ECAM 21.117, ECAM 22.110 en ECAM 20.110. Qua bediening en resultaten in alles gelijk; verschil zit 'm in kleurstelling en distributiekanaal. Belangrijker bij de Magnifica zijn de laatste modificaties. Bij ons koopt u geen 'prijsknaller' die al jaren van magazijn naar magazijn verhuist. Alleen de nieuwste edities die vers van de band naar onze winkel gaan. 

Duizenden door ons verkochte Magnifica's hebben wij in onderhoud. Geen detail is ons onbekend, het is een keiharde machine. Meest gestelde vraag is de levensduur; die ligt tussen de 3 en 12 jaar. Koopt u de Magnifica via internet/dozenschuiver is de gemiddelde levensduur 3 tot 4 jaar. Leveren wij de machine,  maar ook de koffie en het onderhoud dan ligt dat tussen de 9 en 12 jaar bij 10 kopjes per dag. Mits u onze aanbevelingen opvolgt. Ook na 40 tot 60.000 kopjes maken ze dan nog een hele nette espresso. Reken dan maar eens op uw gemak uit waar u goedkoper uit bent. Nog los van het plezier van een goed onderhouden machine.

Volautomaten, halfautomaten en alle andere zaken met een snoer eraan leveren we uitsluitend na een goede instructie via de winkel in Tiel. Na instellen en controleren geven we het toestel een servicevignet. Alleen toestellen met vignet repareren wij ivm. beperkte capaciteit werkplaats. Daarnaast krijgt u gratis een onderhoudspakket met daarin ontkalkingsmiddel, smeermiddel, 1 kg slow roasted koffie, beankeeper en een kleine servicebeurt na 1 jr.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein