DeLonghi ECAM 20.110 Magnifica S 2021 editie

Beschikbaarheid: VERKOOP GESTOPT
Prijs/st.: € 349,00 349.00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

De Magnifica S is lang de standaard machine en vaandeldrager van kookwinkel Oostendorp geweest. Meermaals als 'Beste koop' getest. Wordt verkocht als ECAM 20.110 en ECAM 22.110. Qua bediening en resultaten in alles gelijk; verschil zit 'm in kleurstelling en distributiekanaal. Bij ons alleen de 2021 geproduceerde machine, 'The black edition' dus met zwart kopjesverwarm-plaat en deksel bonen reservoir. Bij ons geen 'prijsknaller' die al jaren van magazijn naar magazijn verhuist. Alleen de nieuwste edities komen in onze winkel.

De huidige 'standaard' volautomaat van kookwinkel Oostendorp is de DeLonghi ECAM250.23.SB SMART maar de ECAM 20.110.B editie 2021 is een goed alternatief.

Wij onderhouden duizenden door ons verkochte Magnifica's. Geen detail is ons onbekend, het is een keiharde machine. Meest gestelde vraag is de levensduur; die ligt tussen de 3 en 12 jaar. Koopt u de Magnifica via internet/dozenschuiver is de gemiddelde levensduur 3 tot 4 jaar. Leveren wij de machine,  maar ook de koffie en het onderhoud dan ligt dat tussen de 9 en 12 jaar bij 10 kopjes per dag. Mits u onze aanbevelingen opvolgt. Reken maar eens op uw gemak uit waar u goedkoper uit bent. Nog los van het plezier van een goed onderhouden machine.

Volautomaten, halfautomaten en alle andere zaken met een snoer eraan leveren we via de winkel in Tiel. Na instellen en controleren geven we het toestel een servicevignet. Alleen toestellen met vignet repareren wij ivm. beperkte capaciteit werkplaats. Daarnaast krijgt u gratis een onderhoudspakket met daarin ontkalkingsmiddel, smeermiddel, 1 kg slow roasted koffie, beankeeper en een kleine servicebeurt na 1 jr.

OP HET MOMENT VAN DE LOCKDOWN GEVEN WIJ VIDEO INSTRUCTIE 

Verwante producten

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein