Bamboe snijplank recht 345x295

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 7,95 7.95
Prijs in andere webwinkels: € 7,95
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
Rating: 0
Artikelcode: bamb_20210203153247

Beschrijving

La Cucina Bamboo Snijplank 345x295mm, dik 20 recht model

Bamboe is praktisch: Samengeperst Bamboe heeft een dichte structuur en gladde oppervlak. De suikers en olie in het Bamboe zijn bacterieremmend en het oppervlak is gemakkelijk te reinigen door middel van handafwas. Bamboe absorbeert bovendien nauwelijks vocht en beschadigt ook uw keukenmessen minder. Makkelijker in gebruik dan een houten snijplank.

Bamboe is duurzaam: Bamboe is een snelgroeiend gras, er worden geen bomen voor omgezaagd.  Gaat langer mee dan Nylon, PE of PP kunststof snijplanken die van aardolie zijn gemaakt. Er worden geen synthetische lijmen gebruik.

Bamboe is voordelig: Goedkoper dan berken- of beukenhout. Met of zonder sapgeul: kwaliteits Bamboe is bij Kookwinkel Oostendorp SUPERVOORDELIG!

Bamboe onderhoud: Bamboe en hout zijn organische materialen, behandel deze met respect. Net als hout mag bamboe nooit in de vaatwasser. Kort wassen, afspoelen én drogen. Nooit lang in water zetten. Leg iets onder de plank zodat deze rondom vrij kan ademen. 

Bamboe voor 1e gebruik: Wrijf de plank voor gebruik een paar keer in met citroen-olie of druivepit-olie. Onze speciale bamboe-olie kan ook. Af en toe herhalen. Nooit olijf- of bakolie gebruiken, dan krijgt u een plakkerige vieze plank. 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein