Nieuwe espresso automaten 2019

Een overzicht van de (nieuwe) koffie volautomaten die in 2019 bij ons de meeste aandacht krijgen. Only Delonghi.

De'Longhi Magnifica S

- De'Longhi Magnifica S ECAM 20.110.B ,  De standaard volautomaat van kookwinkel Oostendorp. De 2019 editie is wéér verbeterd: een diffuser in het bonenreservoir, een verbeterde zetgroep en een betere standaard instelling. De prijs is iets gedaald naar €339,=. Dat is inclusief instellen en uitleg, 1 kg koffie, 1x klein onderhoud aan de zetgroep en een bonenklem.

- De'Longhi Magnifica S ECAM 22.360.S 11  De kleinste goed functioneerde one-touch-cappuccino automaat van Nederland. De laatste S11 versie, met verbeterde zetgroep en een beter schuim systeem. Met € 599,= is het een zeer scherpe aanbieding van een De'Longhi-Nederland machine. Zeker omdat deze automaat geleverd wordt inclusief instellen en uitleg, 1 kg koffie, 1x klein onderhoud aan de zetgroep en een bonenklem. Garantie 2 jr 'aan-huis' door Delonghi of 'in-winkel direct-klaar' door Oostendorp.

   Magnifica Cappuccino ECAM 22.360
Dinamica Plus ECAM 370 95 T - De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.95.T   De superluxe compacte volautomaat, 2019 model. In december 2018 als beste getest in Duitsland. De zeer uitgebreide mogelijkheden van de Prima Donna Class, maar in een compacte fraaie uitvoering. Nieuwe extractie techniek waardoor een meer intense en toch zachte koffiesmaak.  Bediening via een TFT touchscreen of uw smartphone.  Inclusief het over-de-top-luxe 'Plus'pakket van Oostendorp: geen 2 maar 4 jaar garantie, 1x klein onderhoud zetgroep en 1x onderhoudsbeurt. Ook incl instellen & uitleg, 1 kg koffiebonen. Een 'illy cadeau pakket' zit ook vaak bij het Dinamica Plus -pakket.
- De'longhi Prima Donna Class ECAM 550.75.MS   Dezelfde mogelijkheden als de ECAM 370.95.T met als extra: ipv 3 kunnen 6 personen hun persoonlijke voorkeuren invoeren. Als theefunctie kan gekozen worden uit 4 verschillende theesoorten (temperaturen) en water voor soep. Geisoleerde melkschuimkan. Grotere watertank , bonenreservoir en afvalcontainer.  Een kleuren TFT screen met een aantal 'vaste' knoppen voor een vlotte bediening. Ook via Smartphone te bedienen. Incl. superluxe 'Class' pakket van Oostendorp: geen 2 maar 4 jr garantie, 1x klein onderhoud zetgroep en 1x onderhoudsbeurt. Ook incl instellen & uitleg, 1 kg koffiebonen.  Een 'coffee -tasting bij u thuis' door een medewerker van Delonghi zit ook bij het Prima Donna -pakket. Wel doen: krijgt u nog meer koffiebonen gratis Prima Donna Class
Delonghi Prima Donna Elite

- De'longhi Prima Donna Elite ECAM 650.75.MS   Testwinnaar volautomaten Consumenbond feb 2018 én gedeelde 1e plaats Test.de Duitsland. Dezelfde mogelijkheden als de ECAM550.75.MS met als extra: TFT touchscreen. Geisoleerde melkschuimkan én een chocomel-kan. Nog grotere watertank , bonenreservoir en afvalcontainer.  Een grotendeels RVS behuizing. Alleen bij Oostendorp het 'Elite' pakket van Oostendorp: 4 jr garantie, 1x klein onderhoud zetgroep en 1x onderhoudsbeurt na 3 á 4 jaar. Ook incl instellen & uitleg, 1 kg koffiebonen.  Een 'coffee -tasting bij u thuis' door een medewerker van Delonghi zit ook bij het Prima Donna -pakket.

 - Wie kent de Maestosa EPAM 960.75.GLM al? Op specs en tekening de ultieme koffie automaat. De prijs zal niet voor veel particulieren zijn weggelegd, maar ruim € 2400 euro incl BTW (INDICATIE PRIJS, PRIJSWIJZIGING VOLGT NOG) is niet te veel voor een automaat van deze klasse. De Maestosa is een koffie-automaat geschikt is voor een kantooromgeving (met allure)! Geeft topkwaliteit koffie in alle mogelijke varianten. Bespaart u de hoge onderhoudskosten en lompe afmetingen van commerciele automaten. 

Is er markt voor? Jazeker, want ook Jura (Giga 5) en Siemens (EQ9S700) hebben een premium machine met 2 molens. Wat maakt de Maestosa dan anders? De Maestosa is het eerste model van een totaal nieuw platform. De eerste van een nieuwe generatie Delonghi automaten. Heet van de naald dus, het puntje van de speer. Niet zoals bij andere merken gebaseerd op eerdere machines. Dus waarschijnlijk betere koffie extractie, betere melkschuim en schoonmaak mogelijkheden.

Als enige heeft de Maestosa een volledig RVS body.

 Maestosa EPAM960.75

 La Specialista EC9335

 - Delonghi La Specialista EC9335.M  is een 'handmachine' met ingebouwde koffiemolen. Deze is nog niet beschikbaar maar zal zodra bestelbaar zal deze onze kleine halfautomaat worden. UNIEKE MOGELIJKHEDEN:

1. Behalve maalgraad kan ook de pompdruk en tempratuur geregeld worden.

2. Het 'tampen' oftewel aandrukken van de koffie gaat AUTOMATISCH.

De goede beschikbaarheid van onderdelen maakt dan bij kookwinkel Oostendorp een ongekend hoog serviceniveau mogelijk. De verwachting is dat deze rond de 790 euro gaat kosten en dat is gezien die unieke eigenschappen een hele nette prijs.

 

- Vanwege niet beschikbaar zijn reserve onderdelen levering opgeschort.

De Delonghi Clessidra ICM 17210 is een filterkoffie machine die eerst het water kookt, laat afkoelen tot 96 C en dan pas koffie zet. De beste kwaliteit filterkoffie en een fraai zandlopermodel. Groot voordeel: Ook goede kwaliteit bij 1/2 pot koffie, in tegenstelling tot veel andere kwaliteit koffiezetters! Fraai design voor ongeveer 135 euro.

 Delonghi ICM20710 Clessidra
   
   

 

 

-

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein