Patissier XL KWL90.004SI

Het wonder van Kenwood. De Patissier XL.

Bij Kenwood is innovatie gekoppeld aan praktisch gebruik. De hardheid van de Chef en Major machines is daarbij legendarisch. Als monteur kan ik hiervan getuigen; We zien Kenwood in gebruik bij professionele bakkers en chefs die voor €1 miljoen+ omzet draaien op 1 Major. Een dame op leeftijd die haar 60 jaar oude Kenwood weggeeft en deze eerst bij ons laat nakijken. Bij een apotheker die er jarenlang dagelijks uren zalf mee mengt. Een bekende tapijtfabriek die lijm produceert met klassieke Kenwood mixers en heeft daarvoor vele tientallen kommen bij ons besteld. Kenwood keukenmixers maken hun naam meer dan waar. 

        

Daarom zijn we blij met deze nieuwe keukenmachine: De KWL90.004.Si Chef Titanium Patissier XL. De naam is wel een hele mond vol. Daarom lijkt Patty XL of KWL90 me een schattige afkorting.

De Patty XL KWL90 is een hele dikke keukenmachine. Een die met gemak in 7 minuten 3 broden tegelijk kneedt of 6 cake's mixt. Met allerlei nieuwe mogelijkheden zoals ingebouwde weegschaal, krachtige verlichting in kom, computergeregelde motorbesturing en temperatuurscontrole. De EasyTherm 7 liter kom kan middels inductie worden verwarmd tot plm. 120 C. De computer kent tal van programma's om allerlei gerechten volautomatisch te maken.

Aan de ene kant een echte kleine 'Cooking Chef' maar een met modernere kenmerken als kantelbaar kleuren LCD scherm, weegfunctie en verlichting die de Cooking Chef niet kent. Aan de andere kant: verwarmen tot 180 C kan niet. De motor van de 'Cooking Chef' is harder en sterker, deze is ontwikkeld om ook in de professionele keuken te gebruiken. Patty XL is een degelijke machine, maar niet zoals de CC. 

De prijs is verhoudingsgewijs redelijk: € 799,-  En daarmee komt de KWL.90.004 in de voetsporen van de KVL8230S Titanium III die weer goedkoper was dan zijn voorloper de KM040 Titanium II. De KWL90 is hierdoor een Cooking Chef voor een groter publiek. De Cooking Chef KCC9060 staat voor € 1390,- in de boeken. Voor 799 krijgt u een 7 liter zelfkokende keukenmachine met extra kom (5 liter) en 4 haken. Op de KWL90 passen alle accessoires die op de 'normale' moderne Kenwood keukenmixer passen.

Leveringen starten vanaf november en eerlijk gezegd; ik verwacht een stormloop. Reserveer uw Patty XL of schrijf u in op de belangstellingslijst. Bij aankoop krijgt u een uitvoeringe uitleg en controle van het toestel. Bovendien bent u dan zeker van de beste service in Nederland voor Kenwood, incl onderhoud en reparatie.

Mail ons op info@huistuintiel.nl met als onderwerp: 'KWL90' of 'Patty XL'. 

PS.: er komen zeker ook nog de Kenwood KWL90.034SI , de KWL90.124SI , de KWL90.244SI en de KWL90.594SI op de internationale markt. Dit is steeds dezelfde Patissier XL met een wisselend accessoire-pakket. Echter, in de wetenschap dat de KWL90 vaak niet uw eerste machine zal zijn heeft u misschien al Kenwood accessoires. En in 'pakketten' worden vaak accessoires meeverkocht waar u weinig aan heeft. Vandaar de importeur en wij ons eerst toeleggen op de KWL90.004 die standaard al aardig wat mooie spulletjes (flexbeater, 2e kom) meekrijgt. Handige accessoires als blender en multimolen kunt u bij ons voordelig kopen.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein