Hulde voor onze zorgverleners. Maar ook: Regels.

Hulde voor de Zorgverleners. En regeltjes voor de winkel.

Het zal niemand ontgaan zijn dat er een virus uitbraak is. En dat dit naast onze volksgezondheid ook onze economie aantast. Door dapper en doortastend te handelen lijkt het erop dat de mensen in de zorg de gevolgen van de uitbraak beperkt houden. Iedereen die snapt hoe onze samenleving in elkaar zit beseft dat dit een enorme prestatie is. Het leed van de vele slachtoffers en nabestaanden is enorm maar een tien- of honderdvoud van deze ellende is niet te overzien. Dus onze hulde voor de zorgverleners gaat hand in hand met ons medeleven voor de getroffenen.

Wat betekent de uitbraak voor ons als familie en bedrijf? De 1e prioriteit is uw en onze gezondheid. Kijken we naar de gemiddelde leeftijd van de 'winkel bemanning' dan komen we op 69+. Zou je niet zeggen, maar is 'n feit.  Qua risico's iets om rekening mee te houden. Kijken we naar de leeftijd v/d gemiddelde bezoeker dan schatten we die rond de 42, maar er zijn ook oudere bezoekers, veelal buurtbewoners. Qua doelgroep een risico zou je zeggen, maar omdat we samenkomen in een heel ruime winkel zijn er gelukkig voldoende mogelijkheden het besmettingsrisico te verkleinen.

Is het dan niet beter om te sluiten? Daar is over nagedacht maar nee. Angst is hierin geen raadgever, en zolang het mogelijk is gaan we door. Als bedrijf hebben we ook een rol in onze samenleving. Met (semi)noodzakelijk producten als bijv. koffie, thee, alcoholgel, onderdelen, (koeken)pannen en bak gerei.

Gezond verstand en de overheid verplichten ons tot een deurbeleid. U dient onderstaande aanwijzingen op te volgen:

  • Bij ziekte, hoesten, niezen, koorts mag u niet de winkel in.
  • Kom gericht. Ga niet 'fun shoppen'. Als meerdere mensen lang in de winkel zijn wordt het te druk.
  • Blijf in principe binnen onze 'gele zone'. Dit is het gebied met dubbele gele tape afgebakend. Er zijn pijlen voor de looprichting.
  • Er mogen maximaal 8 personen in de gele zone. Deze kunnen op 1,5 m van elkaar staan.
  • U wordt binnen de gele zone persoonlijk geholpen. Vraagt u maar!
  • Voorbij de dubbele gele streep is de 'binnen zone'. Vraag of u de binnen zone in kunt.
  • Volg de aanwijzigen van personeel op. Wij werken voor uw gemak en veiligheid.
  • Bij betreden binnenzone moet u de handen reinigen met desinfectie gel of handschoenen aantrekken.
  • Maximaal 12 personen in de binnenzone; hou minstens 1,5m afstand van elkaar.
  • Hou verhoogde hygiëne regels aan (was regelmatig handen, hoest in elleboog, geen lichamelijk contact)

Bent u ziek of anderzijds niet in staat om naar de winkel te komen dan kunnen we uw aankoop (binnen regio) bezorgen. Dat regelen samen we middels telefoon en email. U kunt ook via onze website aankopen doen, levering gaat dan via PostNL.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein