Mind the gap! DeLonghi Ecam 550.55.SB Prima Donna Class

De tijd dat DeLonghi volautomaten altijd minder dan 900-1000 euro kosten ligt al ruime tijd achter ons. Ja, u kunt nog steeds voordelig een heel goede automaat kopen van dit merk. Maar topmodel Prima Donna Elite (Ecam 650.75 MS) kost €1550 en in de nabije toekomst de Meastosa rond de €2450.

Dat is voor particulieren en kleine bedrijven best serieus geld, dat beseffen we heel goed. Een Magnifica Cappuccino is een bijvoorbeeld prima one-touch-cappuccino automaat voor <€600,=. Maar er is wel verschil met de modernere, veel grotere Prima Donna Elite (PDE). De PDE is praktischer in het gebruik (grote tank, afvalbak en bonenreservoir) en maakt betere kwaliteit koffie. De uitstraling van de PDE ook is véél luxer en past in zelfs de meeste representatieve ruimte.

Maar 950 euro prijsverschil is erg veel. Daarom is nu beschikbaar de Prima Donna Class (PDC) Ecam 550.55.sb (Silver-Black) en binnenkort de Ecam 550.55.s (Silver). Het draait allemaal om de Prima Donna technologie en het grotere chassis. Sterkere pomp, krachtigere verwarmingselementen, nieuwe molen en slimme software zorgen voor een diepere, complexere smaak van de koffie. Grotere tank, afvalbak en bonenreservoir voor meer gebruiksgemak. Touchscreen en smartphone-connect geven de luxe uitstraling die hoort bij een klasse koffieautomaat.

Delonghi Prima Donna Class Black

Qua uitstraling en afmetingen net wat minder dan de Prima Donna Elite, maar met €959,= is de Prima Donna Class Black een stuk goedkoper. Bij Oostendorp komt de PDC Black net als het topmodel mét afstellen+instructie+1kg koffie, 4 jaar garantie (3 jr @home +1jr @winkel max 12.000 kopjes) + 2 servicebeurten! Wilt u liever zilver? De PDC Silver kost u €1079. Andere kleuren (matzwart, bronze) op aanvraag...

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein