RTL 4 op bezoek bij Oostendorp.

Zondag 4 maart: We maken ons op voor de koopzondag. Maar deze wordt anders dan anders. Terwijl de winkel in vol bedrijf is worden er TV opnames gemaakt voor het programma 'Plezier en Passie' van RTL4. We gaan gewoon ons ding doen, kookdemo's geven en klanten helpen. Onderwijl moet Ingrid een interview geven. Normaal lukt dat prima en voor de vuist weg, maar in een winkel waar van alles om je heen gebeurt is dat iets anders.

Ingrid  Oostendorp verteld over de kookwinkel van Tiel.

Aan het kookeiland achter Ingrid staan we herrie te maken. Met 3 personen zijn we aan het koken en koffie zetten. Op het menu: Chicken tikka masala met naanbrood en een gecarameliseerde tarte tartin met merenque. Ook nog een stapel 'Bossche bollen' van de dag ervoor. En nog even brood gemaakt voor een belangstellende klant.

Aan de slag op het kookeiland Oostendorp.

Op de volgende foto loopt de tv camera en alle ogen gericht op Ingrid. Maar zij staart iets dromerig in de verte.

 Detailopname aan kookeilanden.

We hebben de filmploeg veel laten zien van wat wij allemaal doen als kookwinkel anno 2018. Hopelijk komt het goed over dat we welliswaar in 1918 zijn gestart, maar dat we nog fris en creatief zijn.  Zelf kijken in onze winkel? Dat kan via YOUTUBE,  bijv. de grote Kenwood special dec.2017 of een van onze COOKAROO's.

Om een idee te geven van onze BG verdieping:  

 

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein