Over ons

WELKOM BIJ KOOKWINKEL OOSTENDORP. Mijn naam is Wil, weduwe van Jan Oostendorp. Geboren in 1925 leid ik samen met mijn dochter ons familiebedrijf. Met 1000m2 is het een behoorlijke winkel. We hebben duizenden artikelen op gebied van koken, koffie, huishouden en tuinmeubelen. Wilt u iets van onze sfeer proeven tijdens een kookevenement? Kijk dan hier naar een filmpje van 2,5 minuut.

HET ONDERSCHEID met andere kookwinkels is dat we VOLKOMEN ONAFHANKELIJK zijn. Niet stiekem onderdeel van een keten of onze ziel 'verkocht' aan een of meerdere producenten. Ook is het niet onze filosofie om zoveel mogelijk marge binnen te halen of om anderen gericht kapot te concurreren. Wat we WEL doen; eerlijk voorlichten. Ervaringen delen. De klanten ontzorgen, zo leveren we elk product INGESTELD, GECONTROLEERD en eventueel GEMONTEERD. En is het een wat complex artikel doen we voor hoe het werkt. Zelfs bij een mandoline (snij/rasp apparaat) van 35 euro.

TECHNIEK is altijd belangrijk geweest om klanten écht te kunnen helpen. Dus investeren we veel tijd en geld in training, gereedschap en onderdelen. Hierdoor kunnen we u als klant helpen zoals geen énkele koffiewinkel, witgoedketen en kookwinkel dat kan. Als klant kunt bij ons altijd langskomen met het door ons verkochte apparaat of hulpmiddel.

CONCURREREND zijn ten opzichte van internetwinkels en ketenbedrijf zijn we geworden dankzij de reorganisatie en renovatie van onze winkel in 2008. Door voortschrijdende besparingen (oa. energie) en massale inkoop behoren we tot de voordeligste kookwinkels in Nederland. Soms moet u 'door de prijs' heenkijken; als wij artikelen verkopen met 5 jaar garantie inclusief cursus en extra accessoire dan moet u wel begrijpen dat het artikel wat duurder kan zijn dan in een internetwinkel die een doos schuift met 2 jr los-het-zelf-maar-op-garantie.

TOEKOMSTGERICHT is ons bedrijf zeker. Nog sta ik regelmatig in de winkel maar ga na m'n 95e misschien met pensioen. Op mijn dochter en haar team kunt u nog jaren rekenen! Net als haar vader is zij eerlijk, vriendelijk maar ook bijzonder strijdvaardig. Ze investereert bijna alles in haar bedrijf, maar werkt voor haar omgeving -de stad Tiel. We zijn misschien niet de 'chicste' winkel in NL, maar we willen er zijn voor iedereen en dat blijven. Zo werken we al meer dan 100 jaar met succes. En streven ernaar dat nog heel lang te doen. 

Met vriendelijke groet, W. van Kleef, wdw Oostendorp.

 

 Oostendorp 1918

Oostendorp, 1918. In het winkeldeel links staat oma Greet Oostendorp.

 

Oostendorp 1945

Oostendorp 1945. Vernietigde werkplaatsen. Ook de winkel (oude smederij) zag er zo uit.

Oostendorp 2018

Oostendorp 2018, 70 jaar na de herbouw.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein