Openingstijden & adres

www.huistuintiel.nl is de website van Kookwinkel Oostendorp. Handelsnaam is firma J. Oostendorp.

Onze winkel vindt u hier:  GOOGLE MAPS

  • Waterstraat 100-104
  • 4001 AR
  • Tiel 0344-613289

Openingstijden zijn:

  • maandag 10.30-17.30
  • di-zaterdag 9.00-17.30 donderdag koopavond 17.30-21.00
  • koopzondag: elke 1e zondag van de maand
  • Extra koopzondagen 8 april, 16 september, 16 en 23 december.

PARKEREN Dichtbij: Oliemolenwal voorbij huisnummer 79 (ons pand met glazen opbouw), RECHTERZIJDE. Kort betaald parkeren ook 's avonds tot 22:00. Slechts 5-6 plaatsen. Zie foto hieronder.

Betaald parkeren (ook 's avonds) relatief dichtbij meerdere uren: Burgemeester Hasselmanplein 1. Capaciteit 70 plaatsen   Foto hieronder.

Is dat vol dan in 'Het Taluud' gelegen aan de Stationsweg Tiel. Inrit tussen RABO bank (links) en witte Villa. Langparkeren met achteraf betalen, dagkaart mogelijk. Capaciteit 280+. Zie foto hieronder.

Over ons in het kort:

Mijn naam is Ingrid Oostendorp en sinds 1989 ben ik bedrijfsleider van onze winkel. Mijn Opa en Oma richtte de zaak op in 1918. Hun 5 zonen volgden het ouderpaar op. Mijn Vader kwam in 1941 in de zaak. In maart 1945 bliezen de Duitsers als vergelding de winkels, bedrijfspanden en woning op. In 1948 zijn deze mooier en groter herbouwd. Het bedrijf werd in 1987 verkocht, de winkel afgesplitst en werd door mijn ouders en mij voortgezet. Op 3 mei 2018 ontvingen wij het predicaat 'Hofleverancier'.

Een bezoek aan onze winkel is absoluut de moeite waard als u iets nodig heeft op keuken- of koffie-gebied. Meer dan 20.000 verschillende artikelen op 900m2. Daarnaast hebben wij de beste technische service en kennis op het gebied van pannen, volautomaten en keukenmachines. 

Het bekende bedrijf 'Oostendorp apparatenbouw BV.' is alleen door de geschiedenis aan ons verbonden.

Motivatie:
Familie en het bedrijf Oostendorp zijn van oudsher sterk met elkaar verbonden. De inwoners van Tiel hebben een enorme positieve rol gespeeld in het voortbestaan van familie en bedrijf. Wij zijn en vooral mijn vader was zich daar sterk van bewust en dankbaar. Het heeft hem en zijn familie geinspireerd om zich te verenigen en in verzet te gaan. 
Gevolg was een zeer hechte familieband die later weer uitmondde in de verenigde inspanning om het familiebedrijf zo goed mogelijk op poten te zetten. Zware tegenslagen zijn omgezet in voorspoed. Het bedrijf en familie hebben zich altijd geplooid naar de samenleving maar gevochten tegen onderdrukking en onrecht. Deze achtergrond inspireerd ons nú om het bedrijfs-vizier op samenleving en toekomst te richten.

 

In eerbied herdenken wij alle Geallieerde en Nederlandse gevallenen in de strijd tegen de Duitsers. Met name hen van 327 GIR en Bat 1 SBNS.

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein