Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden webwinkel HuisTuinTiel.

  • Onderneming.  De website 'HuisTuinTiel.nl' is onderdeel van de firma J. Oostendorp te Tiel. We bieden in het webwinkel gedeelte van onze website een heel klein deel van ons winkelassortiment aan. 
  • Aansprakelijkheid. In onze winkel hanteren we algemene voorwaarden -gedeponeerd bij de KVK. Voor de webwinkel gelden deze ook, met de aanvulling dat we ons natuurlijk ook houden aan de wettelijke bepalingen bij 'aankoop op afstand'.
  • Betalingstermijn. In een winkelsituatie is dat men direct betaald aan de kassa. Via de webwinkel kunt u bij ons een 'aankoop op afstand' doen middels vooruitbetaling. U doet de bestelling en ontvangt van ons een Proforma factuur. Nadat u dat bedrag (onder vermelding van het factuurnummer) heeft overgemaakt sturen wij u de aankopen toe. Uitzonderingen geven we aan op de u toegestuurde factuur.
  • Eigendomsvoorbehoud. Wij houden ons het eigendom van de goederen toe tot de volledige betaling is gedaan. Ook als de goederen reeds geleverd zijn.
  • Garantie. De via de webwinkel bestelde voedingsproducten mogen niet worden teruggestuurd ivm. warenwetgeving. In geval van (ernstige) productiefouten vragen we u de voedingswaren en verpakking te bewaren en ons met spoed te bellen 0344-613289. Bij gegronde klachten vergoeden we de voedingswaren. Maak een foto van de productienummers op het pak (wij bewaren samples)! Onderdelen van koffiemachines en keukenmachines worden per klant specifiek klaargemaakt en MOGEN NIET worden teruggestuurd om oa. voedselveiligheid te waarborgen. Elk onderdeel wordt door ons gecontroleerd en vastgelegd voor verzending, maar als er toch een fabrikagefout in zit wordt dat onderdeel vergoed. Wij zijn niet verantwoordelijk voor gevolgschade als gevolg van defecte of foutief geleverde onderdelen. Garantietermijn voor onderdelen is 6 maanden.
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein