We hebben een grote selectie in SNIJPLANKEN. Traditioneel in beuken, berken en bamboe, waarvan berken absoluut de beste is.  Maar ook kunststof: polyethyleen, polypropyleen en TPU, waarvan TPU weer de beste is. Een klein deel van onze selectie staat bij ons hier ONLINE.

Dunne snijplank kops afgedicht Dunne snijplank 20mm Dikke Snijplank  28mm 
Dikke snijplank met sapgeul dik 35mm  Dunne snijplank met sapgeul € 13,95 Kruislings verlijmd
Aanrechtplank  350x400 dik 20mm € 13,95     
     

Geen producten gevonden die aan uw criteria voldoen.

BamBOO is een serie snijplanken die gemaakt zijn van bamboe. Bamboe is feitelijk een snelgroeiend gras. Bamboe groeit in Azie vele malen sneller dan de snelst groeiende bomen. Als grondstof is er dus voldoende bamboe, in tegenstelling tot hout. De olieen en sappen van bamboe zijn anti bacterieel. Gecombineerd daarom de ideale bron voor keukengerei.

Snijplanken van bamboe mogen niet in de vaatwasser want dan scheurt vroeg of laat de plank. Afwassen met de hand en laat de plank met de nerf horizontaal drogen. Olie de plank met regelmaat in met citroen olie. Zeker na aankoop; de plank zuigt dan de olie op als een spons. Hierdoor voorkomt u uitdroging en scheurvorming van de plank. Tevens is de citroenolie anti bacterieel, en kunt u de plank makkelijker schoonhouden. 

Prijzen zijn door de ruime beschikbaarheid zeer gunstig. Alleen winkelverkoop.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein