Navigatie opties
Prijs/st.
  • van
    Tot

SCANPAN komt van Scandinavian Pans. Een innovatief en kwalitatief hoogstaand merk uit Denemarken. De innovatie zien we oa. in het feit dat Scanpan als eerste stopte met PTFE (Teflon) antikleef lagen. Daarop volgde de 'naked' pannen die veel kookervaring vereisten. Uiteindelijk kwam Scanpan als eerste met de Titanium-dioxide antikleef laag. Dit is een unieke pan waarbij de titanium laag mbv plasma (3000 C+) aan de aluminium pan wordt gesinterd. Titanium is een veilige, onverdachte stof die als ijzersterke grondlaag dient voor een PFOA vrije anti-kleef laag.

De Titanium dioxide anti aanbaklaag wordt ook verkocht onder de naam Stratanium+, Pyrolux en de Alu Pro lijn van Demeyere. Wij bieden al deze merken aan.

Naast het gebruik van titanium gebruikt Scanpan de Multilayer of sandwich techniek. Nadat Lagostina dit als eerste toepaste volgde Scanpan al snel, inmiddels is ook Demeyere door de bocht. Ook vindt u deze techniek sinds 2018 ook bij Elo, Oxo, Zwilling.

Multilayer betekend dat de pan geen bodemplaat heeft; de hele pan is feitelijk een bodem. De pan is opgebouwd uit 5 tot 7 'schalen' die met elkaar zijn verbonden tot 1 pan. Dit maakt Scanpan 'Fusion 5' een geweldig product voor de veeleisende consument en professional, daarom zijn de er ook Fusion 5 koekepannen van 20 tot 32 cm doorsnede.

Met Scanpan bent u een mooie kookervaring rijker. Dit merk kunt u rustig in het rijtje zetten van Demeyere, Fissler en Lagostina. Voor heel enthousiaste hobbykoks is dit een prachtig en duurzaam product. 

Scanpan CTX koekenpan iq 26cm

Scanpan CTX koekenpan iq 26cm
Scanpan CTX koekenpan iq 26cm

Scanpan CTX koekenpan 26 cm hoog model met deksel, gegoten RVS steel.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs/st.: € 109,50
stuk(s)
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein