Navigatie opties
Prijs/st.
  • van
    Tot

 

Kookpannen, los en in sets. Alleen in de kwaliteiten goed, beter, best. Voor ieder fornuis de juiste pan.

Koken van groente, pasta, rijst, soep en aardappelen gebeurt in de regel in kookpannen. Hoe hoger de kookkunst van de gebruiker, des te hoger zijn de gestelde eisen aan de kookpannen. Daarom verkoopt Oostendorp vele soorten en merken kookpannen, in sets of gewoon los.

De huidige trend in fornuizen is het inductie fornuis. Veel oude kookpannen zijn niet (meer) geschikt zijn voor inductie omdat ze krom of bol staan of geen magnetische kern hebben. Daarom is ons aanbod zo groot. Verder stellen we vast dat fornuizen/kookplaten van een wisselende kwaliteit zijn, ook de bekende merken. Zelfs gietijzeren pannen (ideaal voor inductie) worden soms slecht 'herkend' en de inductieplaat verwarmt dan maar een klein deel van de pan op.

De schade aan de pan en uiteindelijk verwarmingsbron is dan aanzienlijk. Daarom moeten de pannen zo goed mogelijk samenwerken met de kookplaat. Vraag Ingrid om advies! Er bestaan namelijk ook pannen die perfect samenwerken met Miele en Falcon kookplaten en zo het maximale eruit halen. Dit werkt weer minder goed op bijv. Siemens of Atag.

Pannensets (Duits/Belgisch/Deens, 5 pannen incl soeppan!) hoeven niet duur te zijn. Vanaf €159 tot 279 kunt u bij ons heel goed slagen (Demeyere, Elo, Zwilling). Zie onze aanbieding hieronder.

In de specialistische pannen hebben we bijv. Demeyere Apollo 7  of Fusion 5 /Maitre van Scanpan. Wel iets duurder.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein