Grotere letters zijn LINK naar items.

Kookwinkel Oostendorp is het beste adres voor uw koffiemachine. Maar we verkopen uitsluitend vanuit de winkel!  Waarom? Allereerst willen we horen wat u wilt. Want: Koop niet een te uitgebreide machine.  We lopen dan uw machine samen met u na en stellen deze in, zodat u weet hoe deze werkt en hoe het onderhoud gaat.  Servicebeurten en reparaties doen we in de winkel zelf. Dat is beter en goedkoper. De werkzaamheden gebeuren vaak terwijl u wacht. Of terwijl u winkelt.

 

Wij verkopen espressomachines van VBM (Valente, de uitvinder E61 groep!) Graef en Expobar. Onze volautomaten (bonenmachines) komen van DeLonghi, Nivona en Bosch. Van Bosch doen we het onderhoud niet zelf.

Filterkoffie machines vooral van Kenwood, Braun en SMEG. Nespresso van Magimix en Delonghi. Voor de Delonghi Nespresso doen we ook reparaties/onderhoud. Sinds 2009 verkopen we geen Senseo en Dolce Gusto meer.

NIEUWE OPTIE: Wilt u een nieuwe Delonghi maar iets doen voor het milieu? Neem uw oude mee! Daar kunnen we voor het milieu vaak nog iets goeds mee doen, bijvoorbeeld tegen revisiekosten doorgeven aan een andere gebruiker zodat de oude niet op de afvalberg komt. 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein