Navigatie opties

Een keukenmixer in huis halen is een hele stap. Kan ik er wat mee? Ga ik deze echt gebruiken. En dan als... gaat ie niet snel kapot dan? Hier is een filmpje van een demo bij ons in de winkel.

Wij begrijpen de onzekerheid best wel als je nooit met een standmixer te maken hebt gehad. Hebben uw ouders een keukenmixer in huis dan ligt de zaak vaak veel simpeler. Maar de vraag of u iets aan een mixer heeft moet u zelf beantwoorden. Natuurlijk willen wij graag een keukenmachine verkopen, maar het liefste zien we dan ook dat u er heel veel aan heeft.

De verkoop van keukenmachines gaat bij ons vergezeld van een begeleidingspakket dat ertoe moet leiden dat u veel plezier van uw aankoop heeft. Allereerst in de verkoopvoorlichting proberen we u een passende, niet te uitgebreide machine aan te bieden. Op de tweede plaats stellen we samen met u de haken en garde af. We vertellen kort over de mogelijkheden en beperkingen en nodigen u uit voor fase 3: de machine-training.

Machine training is een soort kookcursus waarin de keukenmixer centraal staat. Gemiddeld duurt deze cursus 3 uur en we laten u de zware, belastende taken zien. Hoe pak je dat aan. Welke snelheid en welke haak gebruik je?

Voor ons zijn KitchenAid en Kenwood (de zware modellen) de belangrijkste merken. Na de cursus krijgt u 5 tot 10 jaar garantie op uw keukenmixer ipv. de gebruikelijke 2 jaar. 

Kenwood flexi beater Kenwood flexi beater
Leverancier: Kenwood
Prijs/st.: € 27,95
stuk(s)
meer controleren
Nivona CafeRomantica volautomaat Nivona CafeRomantica volautomaat
Leverancier: NIVONA
Prijs/st.: € 499,00
stuk(s)
meer controleren
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein