Navigatie opties
Leverancier
Prijs/st.
  • van
    Tot

Custom build koffie automaten.

Als spin off van de service afdeling kunnen wij ook automaten op bestelling bouwen. Deze worden in overleg met u gemaakt. U mag dan een 2e hands automaat inleveren, of we kopen een 2e hands voor u. We kijken of het frame onbeschadigd is en welke componenten te reviseren zijn en welke vervangen moeten worden. U geeft aan wat de wensen zijn; voorlopig denken we aan wat standaard opties, met eventueel een specialistische optie. W denken zelf na of we misschien wel stoppen met de verkoop van nieuwe fabrieksmachines. Dan worden enkel en alleen van gebruikte machines nieuwe gebouwd. Dat sluit beter aan bij de wensen van de klant, en is ultiem duurzaam.

Optie 1 de milieu vriendelijke automaat.

Ons bedrijfs motto is duurzaam ondernemen en dat is gewoon zwaar nodig. Daarom verkochten we altijd al de meest energiezuinige apparaten, en proberen we deze zo lang mogelijk te laten draaien. Vandaar dat wij ook machines reviseren. 

Maar andere bedrijven werken zo niet. Zonder enige toelichting en onderhoud worden jaarlijks tienduizenden Delonghi volautomaten van het type Intensa en Magnifica S verkocht, de afgelopen 8 jr al meerdere honderdduizenden. Na gemiddeld 3 a 4 jaar belanden deze bij het grof vuil, inmiddels ook tienduizenden per jaar.

Wij vinden dat een verspilling van materiaal, arbeid en milieu. Daarom optie 1: de 'herboren' koffie automaat. Met een minimale CO2 uitstoot, soms 'low carbon footprint' genoemd. Dan vervangen we zo min mogelijk maar reviseren we de onderdelen. Daarmee bespaard u zeker 90% van de CO2 uitstoot die gepaard gaat met de productie van een nieuw toestel.

Hoe gaat dat? U koopt of krijgt een 'defecte' Delonghi Intensa of Delonghi Magnifica-S. Op Marktplaats ed. voor een paar tientjes. Wij vertellen waar u op moet letten. De machine worden bij ons kompleet gestript en gereinigd. De onderdelen worden gereviseerd, chroom, slangen, connectors en rubbers vervangen. Natuurlijk moet u niet met een dubbel verwarmings element aankomen (ECAM 23.450, ECAM 22.350) want die verbruiken weer meer energie dan strikt noodzakelijk.

Optie 2 de 'beter dan nieuw' automaat. 

Ook hier weer een gebruikte/gedumpte Intensa of Magnifica-S die wordt gestript. Milieutechnisch is het een veel betere optie dan nieuw, maar ook gewoon qua gebruikers eigenschappen: betere koffie, steviger gebouwd. Afhankelijk van de tellerstand laten we het transportsysteem zitten, reviseren of vervangen we het. Naast alle slangen, rubbers en connectoren worden alle sensoren worden vervangen. De pomp en mechanical valve (brewhead) wordt vervangen. De trolley en infusor wordt vervangen. Uitloop systeem en koppelbuis wordt vervangen. Magneetventielen worden aangepast. Er worden enkele verbeteringen in het ontwerp doorgevoerd voor betere gebruikservaring. Op deze herbouwde automaat krijgt u 1 jaar volledige garantie.

Delonghi onderdelen set excl tank, lade & afvalbak   Delonghi nieuwe onderdelen

Links van de witte band zijn nieuwe onderdelen, rechts van de witte band gereviseerde onderdelen.

kaal chassis   Kale kast Delonghi

Het gestripte en gereinigde frame. Alleen de draadboom en deel transport systeem blijven erin.

Delonghi met onderdelen   Complete Delonghi herbouwd

Met alle technische onderdelen opgebouwde systeem.

Delonghi bijna klaar   Delonghi compleet herbouwd

Foto reportage herbouw 'beter dan nieuw' Delonghi Magnifica S.

Optie 3 'Ultima'. 

Met alle kennis hier aanwezig wordt uit een 'wrak' een Delonghi volautomaat gebouwd die superieur is aan een nieuw Delonghi fabrieksproduct. Espresso die de kwaliteit van die uit een goede semi-automaat benadert. Dat vraagt wel wat tijd maar de kosten liggen niet hoger dan een moderne Delonghi volautomaat. In de kleur die u wenst. Nog steeds veel milieuvriendelijker dan nieuw is dit een machine voor de echte liefhebbers. Bijvoorbeeld illy koffie smaakt echt zoals illy dat bedoelt heeft. Wel zit er een factor onderhoud aan vast die bij een prestatietoestel hoort. Dat is de eerste 2 jaar gratis.

Optie 4 'Specialised'. 

Wie onze 'koffie jeep' kent weet wat wij bedoelen met 'specialised'. Deze Delonghi Prima Donna automaten zijn zo herbouwd dat ze geschikt zijn voor inbouw op een knalhard geveerde Jeep en geschikt voor gebruik op festivals en straatfeesten. De KoffieJeep kan bijv. gebruikt worden op foodtruck festival maar kan dankzij een breedte van 1,24m en een wieldruk van <200 kg ook de meeste bedrijfsgebouwen inrijden. Een leek kan na 30 minuten uitleg er 1000 kopjes per dag mee tappen. Een voorbeeld van onze technische creativiteit en kunde. Een gerestaureerde en speciaal omgebouwde Jeep kan worden meegeleverd....

de eerste KoffieJeep  Mini Koffie Truck 

De klassieke LJ80 als KoffieJeep. Altijd een gespreksonderwerp voorhanden bij de koffie...

 

DeLonghi Magnifica S SMART ECAM 250.23 SB

DeLonghi Magnifica S SMART ECAM 250.23 SB
DeLonghi Magnifica S SMART ECAM 250.23 SB

De ECAM 250.23.SB SMART wordt verkocht met een aangepaste instructie.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs/st.: € 419,00
stuk(s)
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein