Navigatie opties
Leverancier
Prijs/st.
  • van
    Tot

Custom build koffie automaten.

Als spin off van de service afdeling kunnen wij ook automaten reviseren. Ook kunt bij ons vaak een 'refubished' machine kopen, informeer vooraf welke beschikbaar zijn 0344-613289. Dat is voordeliger en veel duurzamer dan nieuw. U krijgt 1 jr garantie op een Refurbish machine.

 

Hoe gaat dat? U koopt of krijgt een 'defecte' Delonghi Intensa of Delonghi Magnifica-S. Op Marktplaats ed. voor een paar tientjes. Wij vertellen waar u op moet letten. De machine worden bij ons kompleet gestript en gereinigd. De onderdelen worden gereviseerd, chroom, slangen, connectors en rubbers vervangen. Natuurlijk moet u niet met een dubbel verwarmings element aankomen (ECAM 23.450, ECAM 22.350) want die verbruiken weer meer energie dan strikt noodzakelijk.

Wat is een refurbish automaat?

Afhankelijk van de tellerstand en staat laten we het transportsysteem zitten, reviseren of vervangen we het. Naast alle slangen, rubbers en connectoren worden water sensor en stoomgenerator sensor vervangen. De pomp en mechanical valve (brewhead) wordt vervangen. De trolley wordt vervangen en koffiezetgroep gereviseerd. Uitloop systeem en koppelbuis wordt vervangen. Magneetventielen worden aangepast, meestal vervangen. Er worden enkele verbeteringen in het ontwerp doorgevoerd voor een betere gebruikservaring. Op deze herbouwde automaat krijgt u 1 jaar volledige garantie.

Delonghi onderdelen set excl tank, lade & afvalbak   Delonghi nieuwe onderdelen

Links van de witte band zijn nieuwe onderdelen, rechts van de witte band gereviseerde onderdelen.

kaal chassis   Kale kast Delonghi

Het gestripte en gereinigde frame. Alleen de draadboom en deel transport systeem blijven erin.

Delonghi met onderdelen   Complete Delonghi herbouwd

Met alle technische onderdelen opgebouwde systeem.

Delonghi bijna klaar   Delonghi compleet herbouwd

Foto reportage herbouw 'refurbished' Delonghi Magnifica S.

Wat kunnen we nog meer: 

Voorheen verbouwden we automaten om de kwaliteit van een goede semi-automaat te benaderen. Met de komst van de DeLonghi SOUL ligt dat achter ons; veel beter is momenteel niet mogelijk. De SOUL is een machine voor de echte liefhebbers waarin bijv. illy koffie smaakt  zoals illy dat bedoeld heeft. Wat we momenteel op verzoek doen (als er tijd is) is een toestel 'customizen'. Bijvoorbeeld een geheel zwarte SMART of SOUL bouwen.

Onze 'Specialised' projecten. 

Wie onze 'koffie jeep' kent weet wat wij bedoelen met 'specialised'. Deze Delonghi Prima Donna automaten zijn zo herbouwd dat ze geschikt zijn voor inbouw op een knalhard geveerde Jeep en geschikt voor gebruik op festivals en straatfeesten. De KoffieJeep kan bijv. gebruikt worden op foodtruck festival maar kan dankzij een breedte van 1,24m en een wieldruk van <200 kg ook de meeste bedrijfsgebouwen inrijden. We zijn er zelfs een trap mee op gereden. Een leek kan er na 20 minuten uitleg 1000 kopjes per dag mee tappen. Een voorbeeld van onze technische creativiteit. Een gerestaureerde en speciaal omgebouwde KoffieJeep.

de eerste KoffieJeep  Mini Koffie Truck 

De klassieke LJ80 als KoffieJeep. Altijd een gespreksonderwerp voorhanden bij de koffie...

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein