Delonghi Dinamica Cappuccino

Beschikbaarheid: VERKOOP VIA ONZE WINKEL
Prijs/st.: € 829,00 829.00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
Beoordeling: 0
Artikelcode: Alleen winkelverkoop 2

Beschrijving

Ons paradepaardje de Dinamica Cappuccino ECAM 350.55B .

Alleen bij Oostendorp met 4 jaar garantie en gratis kleine + grote servicebeurt! Ook hier weer een 'blauw wimpel' machine. Verbeterde technologie die het verdient om 4 jaar garantie te geven. Maximaal 12.000 kopjes.

Niet alleen het nieuwe supersnelle RVS verwarmingselement en nieuwe mogelijkheden als 'oma's koffie' en 'dubbele ristretto' zijn boeiend. Het nieuwe RVS stoomelement is kwalitatief een sterke verbetering, net als het nieuwe vaatwasmachine bestendige opschuimsysteem. Naast de gewone latte gerechten is dit systeem perfect voor het maken van chocomelk. Zelfs latte art is mogelijk; dit laten we zien in de winkel!

Volautomaten, halfautomaten en alle andere zaken met een snoer eraan leveren we uitsluitend na een goede instructie via de winkel in Tiel. Na instellen en controleren geven we de Dinamica een servicevignet. Daarnaast krijgt u gratis een onderhoudspakket met daarin ontkalkingsmiddel, smeermiddel, 1 kg slow roasted koffie, beankeeper, een kleine servicebeurt na 1 jr en een grote na 3 jaar. Allemaal gratis.

Neem alvast een kijkje in de gebruikshandleiding of scroll door de foto's voor de nieuwe onderdelen.

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein