Delonghi Dinamica Cappuccino

Beschikbaarheid: VERKOOP GESTOPT
Prijs/st.: € 666,00 666.00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
Rating: 5
Artikelcode: VERKOOP GESTOPT 2

Beschrijving

Dinamica Cappuccino ECAM 350.55B met 4 jaar garantie .

Werd verkocht bij Oostendorp met 4 jaar garantie en gratis kleine + grote servicebeurt! Nieuwe technologie dus om de klant voor problemen te behoeden met 4 jaar garantie. Maximaal 12.000 kopjes.

Het nieuwe supersnelle RVS verwarmingselement en nieuwe mogelijkheden als 'oma's koffie' en 'dubbele ristretto' zijn boeiend. Het nieuwe RVS stoomelement is erg snel. Een vaatwasmachine bestendige opschuimsysteem maakt het systeem echt af. Naast de gewone latte gerechten is dit systeem perfect voor het maken van chocomelk. Zelfs latte art is mogelijk; dit laten we zien in de winkel!

Volautomaten, halfautomaten en alle andere zaken met een snoer eraan leveren we uitsluitend na een goede instructie via de winkel in Tiel. Na instellen en controleren geven we de Dinamica een servicevignet. Daarnaast krijgt u gratis een onderhoudspakket met daarin ontkalkingsmiddel, smeermiddel, 1 kg slow roasted koffie, beankeeper, een kleine servicebeurt na 1 jr en een grote na 3 jaar. Allemaal gratis en hardstikke noodzakelijk. De Dinamica's zijn complexe machines die schreeuwen om een professionele uitleg en elke 1,5 tot 2 jaar écht technisch onderhoud nodig heeft.

Inmiddels zijn we al in juni 2018 gestopt met de verkoop van de Delonghi Dinamica. In plaats van dit type kwam de DeLonghi Dinamica Plus, de ECAM 370.95.T  Deze kunt u alleen zien in onze winkel. Dit model heeft meer mogelijkheden, nieuwe electronica en kleuren touch screen, een smartphone connectie via de Delonghi App. Belangrijker; een nieuwe zware pomp en verbeterde verwarmingselementen zorgen voor nog betere koffie. Neem een gerust een kijkje in de gebruikshandleiding of scroll door de foto's voor de nieuwe onderdelen.

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein