DeLonghi Magnifica S SMART ECAM 250.23 SB

ECAM250.23.SB front.jpg
  • Nieuw
Beschikbaarheid: VERKOOP VIA ONZE WINKEL
Prijs/st.: € 399,00 399.00
Prijs in andere webwinkels: € 399,00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

NU LEVERBAAR. Als eerste in Europa introduceren wij de De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23 SB. Die noemen voortaan 'SMART ECAM'. Een fraaie Delonghi superautomaat, eenvoudig maar voorzien van extra's die u aantrof bij duurdere automaten.

De SMART ECAM levert veel waar voor uw geld, nog meer dan de meervoudige testwinnaar ECAM Magnifica S die inmiddels in honderdduizenden gezinnen een plaats heeft gevonden. De stijlvolle zilver-zwarte kast zal u zeker bevallen, maar als optie kunnen we de machine in geheel zwart, of Titanium-zwart leveren.

Functies die de ECAM 350.15 Dinamica zo goed maken, zoals de supersterke 'Doppio+' en 'Long' voor de ouderwetse filterkoffiesmaak treft u nu ook in de SMART ECAM. Maar op een lager prijspunt én in een mooiere kast. De speciale verstelbare stoompijp (panarello) komt ook van een hoger segment automaat. De koffiesterkte verstelling verloopt traploos, snel en precies door de draaiknop. 

Wij leveren uitsluitend door De'Longhi NL geimporteerde machines dus 2 jaar service@home oftewel bij onheil komt de monteur bij u thuis. De machine wordt voorzien van ons service-vignet zodat u altijd bij ons terecht kunt..   Incl. 1 kg koffie, ontkalker en smeermiddelen. Wij controleren de machine en stellen 'm in. Service & garantie de eerste 2 jaar via Delonghi Nederland, maar u kunt altijd ook bij ons terecht voor deskundige en voordelige service. Ook binnen de garantie mag u natuurlijk (na afspraak) uw door ons geleverde De'Longhi afgeven voor reparatie als u dat liever heeft. U mag kiezen.

Uw DeLonghi Smart Ecam 250.23 SB kan ook aangepast worden. Als eerste De'Longhi dealer bieden we een aantal speciale opties aan om van een huishoudmachine een bedrijfsmachine te maken. In overleg kunnen we het toestel voorzien van opties: -speciale kleur of logo, -groter bonenreservoir (1kg). 

Op iets langere termijn: -'extern water connector' zodat een 10 of 20 liter tank kunt aansluiten. Dan kunt u de machine bijvoorbeeld in een verrijdbaar meubel plaatsen (catering!) Nog iets verder weg: -auto refill, zodat u de machine op de waterleiding kunt aansluiten.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein