DeLonghi Magnifica S SMART ECAM 230.13.B

Beschikbaarheid: VERKOOP GESTOPT
Prijs/st.: € 0,01 0.01
Prijs in andere webwinkels: € 399,00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

NOG NIET LEVERBAAR. Als eerste in Europa introduceerde wij de De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23 SB, de 'SMART ECAM'. Een fraaie, niet te ingewikkelde Delonghi superautomaat met enkele luxe extra's.

De SMART ECAM 250 levert veel waar voor uw geld, daar zijn we ruim op ingegaan. Maar de nieuwe basis machine van De'Longhi is de Smart ECAM 230.13.B. Dezelfde goede SMART maar zonder de luxe extra's, zodat deze met recht de opvolger van de immens populaire ECAM 22.110 genoemd kan worden.

Wij leveren uitsluitend door De'Longhi NL geimporteerde machines dus 2 jaar service@home oftewel bij onheil komt de monteur bij u thuis. De machine wordt voorzien van ons service-vignet zodat u altijd bij ons terecht kunt..   Incl. 1 kg koffie, ontkalker en smeermiddelen. Wij controleren de machine en stellen 'm in. Service & garantie de eerste 2 jaar via Delonghi Nederland, maar u kunt altijd ook bij ons terecht voor deskundige en voordelige service. Ook binnen de garantie mag u natuurlijk (na afspraak) uw door ons geleverde De'Longhi afgeven voor reparatie als u dat liever heeft. U mag kiezen.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein