DeLonghi ECAM 20.110 Magnifica S

Beschikbaarheid: VERKOOP GESTOPT
Prijs/st.: € 339,00 339.00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
Beoordeling: 3
Artikelcode: Verkoop gestopt

Beschrijving

VERKOOP ALLEEN VIA WINKEL. De Magnifica S is sinds jaar en dag de standaard machine en vaandeldrager van kookwinkel Oostendorp. Reeds 6x als 'Beste koop' getest. Typenummers zijn ECAM 21.117, ECAM 22.110 en ECAM 20.110. Qua bediening en resultaten is alles gelijk; verschil zit 'm in kleurstelling en distributiekanaal. Belangrijker bij de Magnifica zijn de laatste modificaties. Met name die van eind 2017. Dus niet een 'prijsknaller' die al jaren van magazijn naar magazijn verhuist...

Alle van de 3500 door ons verkochte Magnifica's hebben wij in onderhoud. Geen detail is ons onbekend, het is een keiharde machine. Meest gestelde vraag is de levensduur; die ligt tussen de 3 en 12 jaar. Koopt u de Magnifica via internet is de gemiddelde levensduur 3 tot 4 jaar. Leveren wij de machine, koffie en het onderhoud dan ligt dat tussen de 9 en 12 jaar bij 10 kopjes per dag. Mits u onze aanbevelingen opvolgt. Bij ons staat een demo toestel met 59.000 kopjes op de teller, zet nog een hele nette espresso. Reken op uw gemak even uit waar u goedkoper uit bent. Nog los van het plezier van een goed onderhouden machine.

Volautomaten, halfautomaten en alle andere zaken met een snoer eraan leveren we uitsluitend na een goede instructie via de winkel in Tiel. Na instellen en controleren geven we het toestel een servicevignet. Alleen toestellen met vignet repareren wij ivm. beperkte capaciteit werkplaats. Daarnaast krijgt u gratis een onderhoudspakket met daarin ontkalkingsmiddel, smeermiddel, 1 kg slow roasted koffie, beankeeper en een kleine servicebeurt na 1 jr.

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein