DeLonghi Dinamica 15 B

Beschikbaarheid: VERKOOP GESTOPT
Prijs/st.: € 444,00 444.00
Prijs in andere webwinkels: € 579,00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
Beoordeling: 0
Artikelcode: VERKOOP GESTOPT 3

Beschrijving

VERKOOP GESTOPT. Kookwinkel Oostendorp is gestopt met de verkoop van de volautomaat serie Dinamica. Alle Dinamica's verkocht via Oostendorp hebben maar liefst 4 jaar garantie. Met een maximum van 12.000 kopjes. 

Wij waren bij introductie erg onder de indruk van het nieuwe supersnelle RVS verwarmingselement en nieuwe mogelijkheden als 'oma's koffie'. De verbeterde koffiekwaliteit de machine gaf een hoog kwaliteitsgevoel en het idee dat deze machine er ten opzichte van de concurrentie gunstig uitstak. Onze 4 jr garantie voor de Delonghi Dinamica was het resultaat ervan.

Met terugwerkende kracht zien we dat de Dinamica's qua onderhoudsgevoeligheid niet als verwacht boven de standaard Delonghi's uitkomen. Derhalve zijn wij voorjaar 2018 gestopt met de verkoop van de Delonghi Dinamica ECAM 350.55 en de ECAM 350.75. Iets later stopte de verkoop van de Dinamica ECAM 350.15 B.

ONZE KLANTEN met een Delonghi Dinamica hoeven nergens bang voor te zijn. Er is een beperkt aantal machines verkocht (enkele honderden) en die blijven we perfect onderhouden. Na een aantal in eigen huis ontwikkelde updates bereiken de machines in de garantieperiode uiteindelijk het gewenste kwaliteitsniveau.

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein