Hulde voor onze zorgverleners. Maar ook: Regels.

Hulde voor de Zorgverleners. En veiligheidregeltjes voor de winkel. In deze blog leest u waarom. 

In dit CoVid19 tijdperk voeren we een deurbeleid. U dient onderstaande aanwijzingen op te volgen:

Bent u ziek of anderzijds niet in staat om naar de winkel te komen dan kunnen we uw aankoop (binnen regio) bezorgen. Dat regelen samen we middels telefoon en email. U kunt ook via onze website aankopen doen, levering gaat dan via PostNL.

 

Lees verder »
Alcohol gel

Alcohol (70%) desinfectie handgel. Grote fles:500cc, klinische samenstelling.

Alcohol gel desinfectie

Lees verder »
Welkom Amazon.nl

Welcome Amazon.

Goodbye Fonq.

Grote veranderingen in de Nederlandse internetbranche op komst. En dan hebben we niet eens hoeven te wachten op kunstmatige intelligentie! Lees er meer over...

Lees verder »
RTL 4 op bezoek bij Oostendorp.

Filmploeg van 'Plezier en Passie' maakte zondag 4-3-2018 opnames in onze kookwinkel. Aanleidig: het 100 jarig jubileum van winkel Oostendorp in Tiel.

Tijdens de opnames was de winkel open en zoals op elke koopzondag werd er flink gekookt. Ingrid vertelt over de geschiedenis van de winkel en over wat de winkel zo anders maakt dan andere kookwinkels. Hieronder de aflevering van RTL 4 'Plezier en Passie' zoals uitgezonden op 17 maart 2018. Onze bijdrage begint vanaf 5:40 en duurt ongeveer anderhalve minuut.

Lees verder »
Jan Oostendorp
Jan Oostendorp

Lange Jan, de man in het midden tussen zijn broers en zwager. Jan Oostendorp was deel van de 2e generatie Oostendorpers die tot eind jaren '80 het ouderlijk bedrijf voortzette. Hij had de dagelijkse leiding over de 2 winkels. Bij de overdracht in 1989 nam Jan de huidige kookwinkel over uit de inboedel en zette deze samen met zijn dochter Ingrid voort. 

Lees verder »
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein