Delonghi reparatie

Storingen van de Delonghi automaten zijn voor kookwinkel Oostendorp prima op te lossen. Hier een aantal specifieke storingen en oplossingen waarbij u veel zelf kunt doen. Deze blog is met name voor de populaire Delonghi ECAM modellen. Later komt er nog een blog voor de ESAM en ETAM uitvoeringen. Heeft u een kapotte Delonghi? Check deze BLOG !

Lees verder »
RTL 4 op bezoek bij Oostendorp.

Filmploeg van 'Plezier en Passie' maakte zondag 4-3-2018 opnames in onze kookwinkel. Aanleidig: het 100 jarig jubileum van winkel Oostendorp in Tiel.

Tijdens de opnames was de winkel open en zoals op elke koopzondag werd er flink gekookt. Ingrid vertelt over de geschiedenis van de winkel en over wat de winkel zo anders maakt dan andere kookwinkels. Hieronder de aflevering van RTL 4 'Plezier en Passie' zoals uitgezonden op 17 maart 2018. Onze bijdrage begint vanaf 5:40 en duurt ongeveer anderhalve minuut.

Lees verder »
Jan Oostendorp

Jan Oostendorp was deel van de 2e generatie Oostendorpers die tot eind jaren '80 het bedrijf van hun ouders voortzette. Hij had de dagelijkse leiding over de 2 winkels. Bij de overdracht in 1989 nam Jan de huidige Kookwinkel over uit de inboedel en zette deze samen met zijn dochter Ingrid voort.

Lees verder »
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein