De'Longhi Magnifica s Smart ECAM 250.23 SB

Een Europeese primeur voor Kookwinkel Oostendorp: de De'Longhi Magnifica s Smart ECAM 250.23 SB. Noem 'm maar 'SMART ECAM'. Een prachtig gestyleerde Delonghi Magnifica S, maar met een paar belangrijke extra's zoals de supersterke 'Dubbel espresso' en 'Long' voor liefhebbers van de ouderwetse filterkoffiesmaak. Een verstelbare en vrij draaiende stoompijp, de panarello om makkelijk superhete cappuccino te maken.

De'Longhi Smart ECAM  250.23.SB

De Magnifica S is een fantastische koffieautomaat die dagelijks gebruikt wordt in honderdduizenden gezinnen. Met enig recht is het de moderne variant van de Senseo (C) te noemen. Nog steeds een ijzersterke keuze in de hedendaagse markt. Maar als u meer wilt zonder de hoofdprijs te betalen is er dus de SMART ECAM. 

Wij willen met de SMART ECAM de keus aan u te laten. U kunt de machine voorzien van opties. De Smart Ecam is  'standaard' al een zeer compleet apparaat. Vooral als u bekend bent met onze 'ontzorg' service. Maar 'opties' maken het geheel toegespitst op uw (bedrijfs)situatie. Te denken valt aan opties als: extra groot bonenreservoir, externe water aansluiting, extra zware pomp, bedrijfskleur/logo etc. In onze winkel bespreken we dit graag met u.

De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.31 SB

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein