Over Ons

www.huistuintiel.nl is de website van Kookwinkel Oostendorp. Handelsnaam is firma J. Oostendorp.

Onze winkel vindt u hier:  GOOGLE MAPS

  • Waterstraat 100-104
  • 4001 AR
  • Tiel 0344-613289

Openingstijden zijn:

  • maandag 10.30-17.30
  • di-zaterdag 9.00-17.30 donderdag koopavond 17.30-21.00
  • koopzondag: elke 1e zondag van de maand
  • Extra koopzondagen 8 april, 16 september, 16 en 23 december.
  • GESLOTEN OP 

PARKEREN Dichtbij: Oliemolenwal voorbij huisnummer 79 (ons pand met glazen opbouw), RECHTERZIJDE. Betaald en maximaal 45 minuten.

Parkeren relatief dichtbij meerdere uren: Burgemeester Hasselmanplein 1

Is dat vol dan in 'Het Taluud' gelegen aan de Stationsweg Tiel. Naast de RABO bank.

Mijn naam is Ingrid Oostendorp en sinds 1989 ben ik bedrijfsleider van onze winkel. Mijn vader kwam in 1941 in de zaak en mijn Opa en Oma richtte de zaak in 1918 op.

Een bezoek aan onze winkel is absoluut de moeite waard als u iets nodig heeft op keuken- of koffie-gebied. Meer dan 20.000 verschillende artikelen op 900m2. Daarnaast hebben wij de beste technische service en kennis op het gebied van pannen, volautomaten en keukenmachines. 

Geschiedenis
Familie en bedrijf Oostendorp zijn sterk met elkaar verbonden. De inwoners van Tiel hebben een enorme positieve rol gespeeld in het voortbestaan van familie en bedrijf. Wij zijn en vooral mijn vader was zich daar sterk van bewust en dankbaar. Het heeft hem en zijn broers geinspireerd om zich te verenigen en in verzet te gaan. 
Gevolg was een hechte familieband die weer uitgroeide in een verenigde inspanning om het familiebedrijf zo goed mogelijk op poten te zetten. Zware tegenslagen zijn omgezet in voorspoed. Het bedrijf en familie hebben zich altijd geplooid naar de samenleving maar gevochten tegen de onderdrukker. Onze weerbaarheid wijkt nooit. Laat dat een waarschuwing zijn voor hen die kiezen voor ontwrichting van de maatschappij waar wij zo mee verbonden zijn.

 327 GIR.  

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein