Grotere letters zijn LINK naar items.

Kookwinkel Oostendorp is het beste adres voor uw koffiemachine. Maar we verkopen uitsluitend vanuit de winkel!  Waarom? Allereerst willen we horen wat u wilt. Want: Koop niet een te uitgebreide machine.  We lopen dan uw machine samen met u na en stellen deze in, zodat u weet hoe deze werkt en hoe het onderhoud gaat.  Servicebeurten en reparaties doen we in de winkel zelf. We sturen niets op. Dat is beter en goedkoper. De werkzaamheden gebeuren meestal terwijl u wacht. Of winkelt.

 

Wij verkopen espressomachines van VBM (Valente, de uitvinder E61 groep!) Graef en Expobar. Onze volautomaten (bonenmachines) komen van DeLonghi, Nivona, WMF en Bosch. Van Bosch en WMF doen we het onderhoud niet meer zelf.

Filterkoffie machines vooral van Kenwood, Cloer en binnenkort ook SMEG. Tevens enkele prima filtermachines van Braun en Korona. Nespresso van Magimix en Delonghi waar we ook reparaties voor doen. Sinds 2009 verkopen we geen Senseo en Dolce meer.

NIEUW: Wilt u een nieuwe Delonghi? Neem uw oude mee! Dan bouwen we custommade een nieuwe voor u; beter van kwaliteit, beter voor het milieu en niet duurder dan een fabrieksmachine! Zie CUSTOMMADE espressomachines.

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein