Het nieuwe werkpaard van De'Longhi: DeLonghi Magnifica S Smart Ecam 250.23.SB is nu leverbaar

Wij van kookwinkel Oostendorp noemen de Delonghi Magnifica S Smart ECAM250.xx machines de 'SMART ECAM' machines of de 'Smart E'. Bij ons kunt u de machines met ons standaard 'ontzorg service' krijgen maar eventueel ook met diverse opties. Zoals een 'high pressure' pakket, of een pakket met 5 jaar garantie en onderhoud. Of een 'food-truck' versie met externe 10 of 20 liter tank, gebaseerd op de ervaringen die wij hebben met onze eigen KoffieJeep.

 SMART ECAM 250.23 SBSMART ECAM 250.31 SBSMART ECAM 250.33 TBOok onze 'standaard ontzorgt' machine met gratis 1 kg koffie, ontkalkings- en smeermiddel en 1 kleine servicebeurt is al een heel goede keuze. U profiteert van onze uitgebreide technische kennis en daarmee verdubbelt u de levensduur van het toestel. Op deze wijze bent u op de lange duur véél goedkoper uit dan met (half)faillliete webwinkels en andere dozenschuivers. Bovendien smaakt koffie veel beter uit een goed onderhouden toestel.

Het enige verschil tussen de SMART ECAM250.23.SB en de SMART ECAM250.33.TB is de kleur. Maar de ECAM 250.33.TB wordt niet geleverd door de Nederlandse importeur. Wilt u desondanks toch een Titanium kleur, maar wel met de volledige Nederlandse (at home) garantie? Als optie (tegen meerprijs) zetten wij de Titaniumkleur beplating erop. De geheel zilveren versie ECAM 250.31.S is zo ook mogelijk. Net als bijv. een geheel zwarte, rode, mat-zwarte of multi-kleur versie. U vraagt, wij draaien.

 

Geen producten gevonden die aan uw criteria voldoen.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein